Комплект BK193x
и надеждно
заключване

Защитени сте с електромеханична брава

издържаща на усилие от цели 15 тона!

Брава тип BKS е с 3 стоманени шипа  и дълбочина на проникване до 20 мм и е подходяща за вграден монтаж.
Брава тип греда е подходяща за външен монтаж и осъществява едностранно заключване на вратата посредством стоманен език
с размери 40 мм/ 10 мм. Дълбочината на проникване на езика в заключено положение е до 40 мм.
Това е напълно достатъчно за да осигури на вратата Ви надеждно заключване!

Невидима от външната страна,

което предотвратява насочени атаки

При така добре познатите ни мехнични заключващи системи, заключващият механизъм е пряко свързан със ключалката и крадците знаят това! При електронните заключващи системи Bulkey, четецът и заключващият механизъм могат да са на две различни места, което лишава крадците от знанието къде да атакуват!

Сигурността идва с криптираните RFID чипове

Стандартните RFID чипове се копират изключително лесно. За разлика от тях двойно криптираните чипове на Bulkey Ви дават сигурността, че никой не може да копира чипът ви. Предимството на Криптираните чипове е че работят също така и с не криптирани системи т.е. вие ще можете да отваряте с него и други RFID системи с по-ниска степен на сигурност.

Двустранен контрол

За разлика от други системи, към тази има възможност да се поставят четци от двете страни на вратата. Така, по Ваше желание, може да се деактивира бутона и отключването на вратата да става само чрез подаване на чип към четците. По този начин може да контролирате не само кой влиза но и кой излиза. Системата разпознава кой четец е външен и кой вътрешен.

Подробна информация

Наричаме този комплект оптималната заключваща система, защото има пълна функционалност на много добра цена.

 • Издържа усилие 15 тонa -т.е се изисква наистина голямо усилие, за да се разбие вратата.
 • Енергонезависима – консумира ток единствено при задвижване. Това означава, че може да стои в отключено или заключено състояние безкрайно дълго време, без това да консумира ток. 
 • При спиране на тока НЕ отключва – ако вратата бъде атакувана и злонамерено бъде спряно захранването с цел да се разбие бравата, тя ще остане заключена.
 • При саботиране НЕ отключва – за да може бравата да бъде отключена, всички компоненти на заключащата система трябва да работят изправно. Ако крадци атакуват някой от тях и го повредят, това няма да доведе до отключване на вратата.
 • Невидима – от външната страна, крадците няма как да разберат къде се намира бравата и да я атакуват
 • Двустранен контрол – в комплекта има два четеца за монтаж от вътрешната и външната страна на вратата. От вътрешната страна също така има и бутон за отваряне, който лесно може да бъде ръчно изключен само от Вас.
 • Памет за събития – по всяко едно време вие ще може да прегледате кога вратата е била отваряна, затваряна, отключвана или заключвана. Кой ключ кога е бил подаам към четеца и др. Това става чрез специализираният софтуер на Леси, който е в комплект със системата.
 • Бравата и шипoвете са от неръждаема стомана. – това гарантира здравината и дългият екплоатационен период на бравата.
 • Може да работи в ръчен и автоматичен режим –  При автоматичния режим никога няма да се чудите дали сте заключили вратата или не, защото при затваряне, автоматично шиповете излизат и бравата се заключва. Ръчен режим означава, че за да се заключи системата трябва отново да подадете ключа (чип). Вие сами решавате в кои режим желаете да работи системата. Превключването им отнема няколко секунди, използвайки мастър ключа.
 • Криптирани чипове  – Стандартните чипове могат да бъдат дублирани и без Ваше знание, чрез устройства които е нужно само да бъдат доближени до Вас.  Криптираните чипове премахат тази несигурност и също така могат да работят с други стандартни системи, т.е Вие не трябва да носите връзка с чипове, а използвате само 1 – криптираният.
 • Бутонът се изключва при включена аларма- Това затруднява изхода на крадците. Ако те са проникнали през прозорец, за тях ще е много по лесно да си отключат вратата с бутона от вътре, и да излезнат лесно през вратата с половината Ви покъщнина и ценности. Ако те не могат да си отключат вратата от вътре, ще им се наложи да излезнат през прозореца което ще затрудни изнасянето на ценни неща. Именно за това при включена аларма, бутонът не е активен и така натрапниците остават в капан, без да могат да Ви оберат.
 • Функция “Усамотяване”-  ако сте дали чип (електронен ключ) на ваши приятели за вашата система,но не искате конкретно в този момент някой да отключи и влезне,  имате контрола докато сте у вас, да забраните функционирането на външнят четец. 
 • Защитена кутия с автономно захранване – до 15 дни при стандартна експлоатация на системата
 • Индикация за заряд в акумолатора-  индикира когато към акумутара няма подадени 220V.
 • Постоянна самодиагностика – Бравите булкей, сами си правят самодиагностика и Ви индикират когато има нужда от профлактика или за възникнал проблем. Така вие винаги сте информирани за състоянието на вашата заключваща система.
 • Вграден модул за аварийно отключване с две дистанционни управления със скачащ код. – Ако по някакъв начин четецът или системата бъдат компроментирани злонамерено от крадци или друг, Вие разполагат с аварийно отключващо дисанционно управление. то е със скачащ код на предаване за да не може никой да го “Подслуша” и копира.
 • Защита от електрошокови палки и други електрмеханични и електронни въздействия. –  Системите Булкей са изключително издръжливи на всякакъв вид въздействия. 

BK1930

Комплектът е в комбинация с електромехнична брава BKS300 , подходяща за вкопан монраж в касата или вратата.

BK1933

Това е най-сигурният вариант, за защита на жилища и офиси с най-добра функционалност, която компенсира недостаъците на стандартният комплект с BK1970.
Бравата включена в този комплект е модел BKS303 и предлага опзия за допълнителна механична дръжка от вътрешна страна която да служи при аварийни случаи.
избор на
Производителя

BK1934

Комплектът включва надеждната брава тип греда BKS314. Много удобно за алауминиеви и дървени врати с тънък профил, където вкопаният монтаж не е възможен. Поддържа същитите характеристики като BKS300.