Криптирана електронна система за дом или
офис с акумулаторно захранване
Bulkey BK5173A

Работи с до 999 ключа

Малка, тънкопрофилна, сигурна!

Подходяща е за заключване на общи входни врати,
домове, офиси; за алуминиеви и метални врати. 

Невидима от външната страна,

което предотвратява насочени атаки

При така добре познатите ни мехнични заключващи системи, заключващият механизъм е пряко свързан със ключалката и крадците знаят това! При електронните заключващи системи Bulkey, четецът и заключващият механизъм могат да са на две различни места, което лишава крадците от знанието къде да атакуват!

Ключовете могат да бъдат тип таг или тип карта...

Можете да избирате тези два вида в зависимост от потребностите Ви. Тагът -компактен със формата на ключодържател. Картите -подходящи за офиси, тъй като на тях може да се напечатва графична информация, като снимка, отдел, име на фирма и т.н

Отвън се отваря с чип...

... а от вътре с бутон

Бутонът e удобен, малък и стилен. Лесен за натиск.

Аварийно Безопасна!

При спиране на тока или дефект, бравата се самоотключва. За общи входове това е задължително изискване. За домове и офиси се слага акумултарно захранване, което издържа до 2 дена без ток. По този начин се предотвратява нежелано влизане в собствеността Ви, докато мрежовото захранване не бъде възстановено. 2 дена са напълно достатъчни за да се възобнови токозахранването на сградата или да се смени акумолатора с нов.

Подробна информация

Наричаме този комплект оптималната заключваща система, защото има пълна функционалност на много добра цена.

  • Издържа усилие почти един тон (900 кг) -т.е се изизксва наистина голямо усилие за да се разбие вратата.
  • Тънка -подходяща за монтирне във всяка врата
  • Невидима – от външната страна, крадците няма как да разберат къде се намира бравата и да я атакуват
  • Шипът се самозаключва – за разлика от по евтините вариации на брава тип Болт, където при малък натиск върху шипа той се прибира и отключва
  • Бравата и шипът са от неръждаема стомана. – за разлика от по евтините вариации на брава Болт, които са направени от алуминий който се огъва лесно и не е издръжли в на натоварване, Болтът в тази система Ви предлага защита и сигурност за години напред. 
  • Може да работи в ръчен и автоматичен режим –  При автоматичният режим никога няма да се чудте дали сте заключили вратата или не защото при затваряне, автоматично шипът излиза и бравата се заключва. Ръчният режим означава, че за да се заключи системата трябва отново да подадете ключа (чип). Вие сами решавате в кои режим желаете да работи системата. Превключването им отнема няколко секунди, използвайки мастър ключа.
  • Криптирани чипове  – Със стандартните чипове Вие нямате контрол над това кой има чип.  Криптираните чипове премахат тази несигурност и също така могат да работят с други стандартни системи, т.е Вие не трябва да носите връзка с чипове, а да използвате само 1 – криптираният.

Единствените недостатъци на комплект BK5173 е че бравата тип Болт заклчва с 1 шип и също така системата е енергозависима. Този проблем се решава с добавянето на  GSM комуниикатор, което е описано по-долу. Шипът заключва на дълбочина 1.5см , което в 98% от случаите е напълно достатъчно. Нашите брави са достатъчно сигурни и надеждни, но за тези 2% до пълната сигурност отговарят други комплекти, на значително по-висока цена. В BK5173 Ви предлагаме оптимална и достатъчна функционалност на много добра цена. Комплекта съществува в различни вариации, които са описани по- долу.