Какво трябва да знам за:

Заключващи системи и контрол на достъп

Желаете да заключите жилището си, общият вход на блока си, избата, тавана или офиса? Разгледайте тази категория и научете всичко което трябва да знаете преди да изберете правилната система.

Модули и компоненти

Желаете да научите из основи как функционират електроннит заключващи системи итяхните компоненти? Коя брава е най подходяща за вашият тип врата или от коя степен на сигурност се нуждаете? Прочетете в тази категория и направете информиран избор. 

За Асансьори

Имате нередовни платци във входа? Сложете контрол на достъп в асансьорната кабина и ако някой отказва да плаща дължимите сметки, отрежете достъпа му до асансьора. Прочетете в тази категория как работят тези системи или посетете директно електроният ни магазин.

Алармени системи

Желаете да заключите жилището или офиса си с алармена система? Разгледайте тази категория и научете всичко което трябва да знаете преди да изберете правилната система.

Термини

Ние от ЛЕСИ знаем, че това може да е нова материя за Вас, със изцяло нпознати термини. За това ние се постарахме да ги съберем и обясним тук.