Продукти

Комплект BK192х

Комплект BK192х​

Електронно заключване BK192x е с една от най-високите степени на сигурност. С безконтактен криптиран RFID чип 125kHz ASK и електромеханична брава, невидима от външната страна на вратата, което предотвратява насочени атаки от крадци! Огромно предимство на електромеханичните брави е, че имат две устойчиви положения, консумират ток само при придвижването между двете положения – отключено/ заключено, а в покой не консумират енергия. Това на практика ги прави енергонезависими и дори крадците да спрат основното захранване, бравата остава заключена. От вътрешна страна може да се отключва чрез натискане на бутон или чрез подаване на чип към вътрешният четец. Управлението разполага и с опция автоматичен режим в който при затваряне на вратата, тя автоматично се заключва и така няма да ви тормози мисълта дали сте заключили. Също така комплекта идва с дистанционно управлние за отключване  в аварийни случаи, а по ваше желание може и да си отключвате брата само с дистанционното управление

 

Характеристики:

 • Криптирани чипове  – Стандартните чипове могат да бъдат дублирани и без Ваше знание, чрез устройства които е нужно само да бъдат доближени до Вас.  Криптираните чипове премахат тази несигурност и също така могат да работят с други стандартни системи, т.е Вие не трябва да носите връзка с чипове, а използвате само 1 – криптираният.
 • Издържа усилие 15 тонa -т.е се изисква наистина голямо усилие, за да се разбие вратата.
 • Енергонезависима – консумира ток единствено при задвижване. Това означава, че може да стои в отключено или заключено състояние безкрайно дълго време, без това да консумира ток. 
 • При спиране на тока НЕ отключва – ако вратата бъде атакувана и злонамерено бъде спряно захранването с цел да се разбие бравата, тя ще остане заключена.
 • При саботиране НЕ отключва – за да може бравата да бъде отключена, всички компоненти на заключащата система трябва да работят изправно. Ако крадци атакуват някой от тях и го повредят, това няма да доведе до отключване на вратата.
 • Невидима – от външната страна, крадците няма как да разберат къде се намира бравата и да я атакуват
 • Двустранен контрол – в комплекта има два четеца за монтаж от вътрешната и външната страна на вратата. От вътрешната страна също така има и бутон за отваряне, който лесно може да бъде ръчно изключен само от Вас.
 • Памет за събития – по всяко едно време вие ще може да прегледате кога вратата е била отваряна, затваряна, отключвана или заключвана. Кой ключ кога е бил подаам към четеца и др. Това става чрез специализираният софтуер на Леси, който е в комплект със системата.
 • Бравата и шипoвете са от неръждаема стомана. – това гарантира здравината и дългият екплоатационен период на бравата.
 • Може да работи в ръчен и автоматичен режим –  При автоматичния режим никога няма да се чудите дали сте заключили вратата или не, защото при затваряне, автоматично шиповете излизат и бравата се заключва. Ръчен режим означава, че за да се заключи системата трябва отново да подадете ключа (чип). Вие сами решавате в кои режим желаете да работи системата. Превключването им отнема няколко секунди, използвайки мастър ключа.
 • Бутонът се изключва при включена аларма- Това затруднява изхода на крадците. Ако те са проникнали през прозорец, за тях ще е много по лесно да си отключат вратата с бутона от вътре, и да излезнат лесно през вратата с половината Ви покъщнина и ценности. Ако те не могат да си отключат вратата от вътре, ще им се наложи да излезнат през прозореца което ще затрудни изнасянето на ценни неща. Именно за това при включена аларма, бутонът не е активен и така натрапниците остават в капан, без да могат да Ви оберат.
 • Функция “Усамотяване”-  ако сте дали чип (електронен ключ) на ваши приятели за вашата система,но не искате конкретно в този момент някой да отключи и влезне,  имате контрола докато сте у вас, да забраните функционирането на външнят четец. 
 • Защитена кутия с автономно захранване – до 15 дни при стандартна експлоатация на системата
 • Индикация за заряд в акумолатора-  индикира когато към акумулатора няма подаден заряд.
 • Постоянна самодиагностика – Бравите булкей, сами си правят самодиагностика и Ви индикират когато има нужда от профлактика или за възникнал проблем. Така вие винаги сте информирани за състоянието на вашата заключваща система.
 • Вграден модул за аварийно отключване с две дистанционни управления със скачащ код. – Ако по някакъв начин четецът или системата бъдат компроментирани злонамерено от крадци или друг, Вие разполагат с аварийно отключващо дисанционно управление. то е със скачащ код на предаване за да не може никой да го “Подслуша” и копира.
 • Защита от електрошокови палки и други електрмеханични и електронни въздействия. –  Системите Булкей са изключително издръжливи на всякакъв вид въздействия

Електронната заключваща система с електронни ключове iButton БулКей ВК192x включва: Електронна централа, * модул за аварийно отключване, * аварийно захранване(акумулаторът 7Ah е опция ) * 2 броя RFID четец модел LRFD34, *  бутон за отключване от вътрешната страна, * звукова индикация, * RFID мастер ключ, * RFID електронни ключове – 3 броя, * дистанционно управление – 1 брой, * подробна документация за монтаж и експлоатация. Електрониката е поместена в метална кутия.

Електромеханичната брава се избира от Продуктовите опции:

Брава BKS300 / BKS303

Бравите от този тип са електромехнаични и предлагат най-голяма сигуност. За разлика от Брава тип Болт, Брава BKS е енергонезависима и се нуждае от ток единствено за при отключване и заключване. Това означава че има две устойчиви състояния и при прекъсване на захранването тя ще остане в състоянието в което е била преди. (примерно ако крадци  атакуват системате тя ще си остане заключена). Механиката на електромехничните брави е много по сложна, което дава голяма степен на сигурност – всички системи трябва да работят изправно за да може тя да се отключи,  (Докато при Болтът ако се спре тока или нещо дефектира тя се отключва) Трите шипа проникват в дълбочина 2см и издържат на услие от 15 тона! 

Надеждността на бравите BKS се превърща и в техен недостаък по отношение на аварийната безопасност. Ако има авария и към бравата (BKS300) не се подава ток, то вие ще останете заключени в дома си. 

Този проблем е решен при модел BKS303 където може да се добави механична дръжка от вътрешната страна на вратат за аварийно отваряне.

Брава BKG

Електромеханичната брава  BKG е тип греда и принципът и на рабоора е същият като на бравите BKS. Също толкова надеждна и сигурна. 

Предимството и е че не нужен вкопан монтаж във касата или вратата.

 гаранция на системата за фабрични дефекти – 2 години.

ПРЕДИМСТВА НА ЕЛЕКТРОННИТЕ ЗАКЛЮЧВАЩИ СИСТЕМИ:
1. Висока надеждност и сигурност от механично, електронно или електрическо разбиване
2. Висока вандалоустойчивост
3. Удобство и практичност
4. Дълъг живот
5. Контрол на достъп
6. Управление на неопределен брой брави само с един електронен ключ
7. Проследяване на събитията и достъпа до системата

ПРЕДИМСТВА НА ЕЛЕКТРОННИТЕ КЛЮЧОВЕ:
Електронните ключове могат да бъдат изтривани, временно забранявани или разрешавани за работа в системата. Ако един ключ е изтрит или забранен от паметта на системата, то той неможе да оперира с нея. Всички операции свързани със записване на нов ключ, изтриване на ключ, временна забрана на ключ, контрол на системата, се осъществяват от собственика, чрез мастер ключ. Мастер ключът е главен, единствен ключ за системата, чрез който тя се управлява. Той не може да бъде изтрит. Електронните ключове позволяват един и същи ключ да бъде програмиран да отключва много брави. Това ще Ви позволи вместо тежката връзка с ключове, да носите и оперирате само с един електронен ключ и в същото време да се чувствате защитени. Ако загубите даден електронен ключ, единственото нещо, което е необходимо да направите е да минете през бравите, които той отключва, да го изтриете и на негово място да запишете нов. Това е възможно, тъй като всеки електронен ключ е с уникален, различен код и бравата помни кодовете на всички ключове, които имат достъп до нея. Чрез ползването на електронни заключващи системи не се нуждаете от техници, сервизни работници или ключари, Вие сами управлявате заключващата система.

Виж този продукт в нашия Онлайн магазин