Продукти

Заключване за каравани

Комплект BKL600

Електронна ключалка с универсално приложение за заключване на гардеробчета, врати на каравани и други. Изключително удобнa за фитнес, сауна, басейн, спортни зали, работни шкафове и други. Лицевият панел е с елегантен и стилен дизайн със сребристо покритие.

Отключването и заключването на електронната ключалка Булкей, се осъществява чрез електронен контактен ключ тип iButton за BKU600.
Предимството на електронните ключове е високата степен на кодиране и при загуба или кражба на ключа, за разлика от механичните системи, при които се сменя патрона или цялата брава и всички ключове за достъп до тази врата, при електронните системи се изтриват всички потребителските ключове, след което се програмират останалите, което е много по-евтино и удобно в ежедневието. Предимство и удобство е, че един Системен и/или Мастер електронен ключ може да се програмира да управлява много електронни ключалки, като това не влияе на сигурността на заключващата система, а Вие спестявате тежестта и неудобството на огромната връзка с ключове.

Електронната ключалка Булкей BKL600 има два метода за отключване – с един ключ или с два ключа едновременно.

   По всяко време може да се смени методът на отключване, както и режимът на работа чрез бутона по описания начин, без да се налага изтриване на записаните ключове.
   Работна температура: – 30 ~ + 80 C.
   Габаритни размери на бравата 144х62х23 мм.
   Захранването на бравата е 4 батерии х 1.5V AA (не са включени в комплекта), които издържат 1 година при нормална експлоатация !!
   Има възможност за отключване с външно батерийно захранване при аварийна ситуация (изтощени батерии). Работи и в ръчен режим. т.е. при затваряне на вратата не се заключва автоматично

Комплект BKL602

Електронна ключалка с универсално приложение за заключване на гардеробчета, врати на карвани и други. Изключително удобнa за фитнес, сауна, басейн, спортни зали, работни шкафове и други. Лицевият панел е с елегантен и стилен дизайн със сребристо покритие.
Ключалката се предлага в два варианта, които може да изберете от “Опции“.
1. Фиксиран режим – работи с Мастер и до 13 потребителски ключа RFID 125kHz. Ключовете се записват предварително с Мастер ключа.
2. Свободен режим – работи с незаписан потребителски ключ RFID 125kHz, който може само да заключва свободна ключалка и след това да я отключи. След отключването ключът автоматично се изтрива от паметта. Може да се програмира Мастер ключ, който да отключва по спешност.

Отключването и заключването на електронната ключалка Булкей, се осъществява чрез електронен безконтактен ключ RFID за BKU602.
Електронните RFID ключове са с различна форма – карта, таг, гривна и други, в зависимост от начина на приложение.

  Технически параметри:
   Работна температура: – 30 ~ + 80 C.
   Габаритни размери на бравата 144х62х23 мм.
   Захранването на бравата е 4 батерии х 1.5V AA (не са включени в комплекта), които издържат 1 година при нормална експлоатация !!
   Има възможност за отключване с външно батерийно захранване при аварийна ситуация (изтощени батерии).Работи и в ръчен режим. т.е. при затваряне на вратата не се заключва автоматично

Комплект BKL604

Невидима електронна ключалка с универсално приложение за заключване на гардероби, врати на каравани и други.  Бравата се отключва чрез RFID електронни ключове. От външната страна на вратата няма никакви видими елементи. Изключително лесна за монтаж, поддръжка и експлоатация. Работи с 4 броя батерии АА 1,5V, които при нормална експлоатация на бравата ще издържат около година. Има звукова сигнализация за изтощение на батериите, при което те просто се подменят с нови.Работи и в ръчен режим. т.е. при затваряне на вратата не се заключва автоматично

Комплектът включва брава, насрещна планка и документация. В комплекта не са включени ключове и батерии!

Електронната ключалка Булкей BKL604 има два метода за отключване – с един ключ или с два ключа едновременно. Потребителските ключове, които работят към ключалката са 11 броя, ако се ползва методът за отключване с един ключ, а ако методът за отключване е с два ключа, потребителските ключове са 10 броя + 10 броя служебни ключа. 
По всяко време може да се смени методът на отключване, както и режимът на работа чрез бутон на платката, без да се налага изтриване на записаните ключове.
Електронните RFID ключове са под различна форма – карта, таг, часовник и други, в зависимост от начина на приложение. На тях може да се печата информация, снимка или други. 

   Работна температура: – 30 ~ + 80 C.
   Габаритни размери на бравата 144х62х23 мм.
   Захранването на бравата е 4 батерии х 1.5V AA, които издържат около 1 година при нормална експлоатация !!