Често Задавани Въпроси за
електронна заключваща система

За хладилни витрини

Ако не откриете тук отговора който търсите, ни се оабдете на 032/642 742.

Най-предпочитания метод е с дистанционо управление. Нашите дистанционни модули работят на специален трнаскодерен принцип, което означава че няма как някой да “подслуша” кода и да го изимитира. Те са напълно защитени. Друга опция е чрез натискане на статичен бутон монитран някъде около касиерското място (или където Вие решите)

Какво става зависи според бравата Ви. Ако изберете брава тип BKL, те са нормално заключени, което означава че при спиране на тока те остават заключени. Разполагаме и сбрави тип манит със сила на захват 60кг, които при спиране на тока отключват хладилната витрина. 

Тогава трябва да го изтриете от системата и да запишете новото. Това става бътзо и лесно, но трябва да имате достъп до самия дистанционен модул който управлява бравичките. Точните действия които трябва да направите за да запишете ново дистанционно са описани подробно в ръководството което идва с продукта. 

Дистанционното има 3 бутона на него което означава че Вие можете да отключвате до 3 отделни витрини със него. 

Няма ограничения във вида на монтажа. Тъй като има много различни хладилни витрини, няма универсално решение за монтаж. За Ваше улеснение в галерията ни сме публикували снимки на монтажи от наши клиенти и може да се насочите по тях. Снимките мможете да видите пордуктовите страници ТУК

Заключващата система няма консумативи, които да изисква при нормална употреба. Имаме монтирани брави които работят нормално вече 25 години без нуждо от поддръжка. 

Типично обхата е около 100м.  Възможно е радиоефира в околността да е замърсен или да има смущения така че е възможно понижаване на този обхват. Ако това се случи разместете мястото на антената. 

Ако искате да управлявате три витирни с трирелеен модул BCL, е препоръчително те да са една до друга тъй като ще са свързани с кабел помежду си. Ако имате три отдалчени една от друга витрини е по-добре да вземемте три едноканални модула BCB. Всеки един от тези модули идва с едно дистанционно в комплект което отключва конкретната витрина.Аако желаете с едно дистанционно да отключвате и трите витрини (в зависимост кое копче натиснете) Вие лесно и бързо ще можете да ги пренастроите.