Новото дистанционно заключване на врати (имоти под наем за AirBNB) на достъпна цена!

Отдавате имот под наем, за кратък период от време?
Затруднява Ви нуждата от среща с новите наематели за да им дадете ключа?
Ние от Фирма Леси, създадохме заключваща система специално за вашите нужди. 
Комплект VGB500 e най-добрият дистанционен контрол на достъпа ако отдавате имота си под наем чрез платформи като AirBnB!

Вашата заключваща система ще се състои от 2 основни надеждни елемента.

  1. GSM Комуникатор -Устройство със SIM карта (на избран от Вас мобилен оператор), в което вие сами програмирате номера си като Мастър (управляващ). Няма значение къде е вашата собственост и няма значение къде се намирате, дистанционно само с един SMS Вие може да записвате, сменяте, изтривате телефонните номера на наемателите. Не се налага да посещавате имотите си, за да променяте кодовете си, и да не се тревожите за това, че гостите губят ключовете си. Записването и изтриването на потребителските номера (тези на наемателите) става с няколко прости стъпки и е изцяло под ваш контрол! Позвъняването към GSM Комуникаторът е напълно БЕЗПЛАТНО, тъй като той Ви затваря и тогава изпълнява действето. Номера които не са записани от Вас, не биват разпознавани от комуникатора и той не отключва! Управлява се само от телефоните, записани в паметта му (1 главен и 3 потребителски).

  2. Брава – според желанията Ви, предлагаме два модела електромагнитни брави. Към избраната от Вас се добавя аварийно захранване (акумулатор). Бравата е аварийно безопасна което озаначава, че при спиране на тока, авария или повреда тя се отключва (или ако има и аварийно захранване, докато не се изтощи то).Когато основното захранване спре, се включва аварийното и GSM Комуникаторът ще Ви извести с SMS за проблема. Когато основното захранване бъде възстановено отново ще получите известие. Акумулаторът е достаъчен за да захранва бравата 1-2 дена ( в зависимост от консумацията), така че Вие ще имате достатъчно време за реакция.

1.Брава тип Болт  (BKB100)

 

Невероятното предимство на Брава тип Болт е малките й размери, което дава възможността тя да бъде вкопана в почти всеки един тип врата/каса. От вътрешната страна на вратата ще се отключва с натискане на бутон.

2.Електромагнитен насрещник (EMH)

С още по малки размери от колкото Болт BKB100. Монтира се на касата на вратата. От вътрешна страна се отваря чрез натискане на механична дръжка.

 

Това, което е още по-добре за тази система е, че имотът не се нуждае от достъп до интернет. Това интелигентно заключване е решението дори ако имотът е в отдалечено място, където може би нямате интернет връзка.